Parę słów od założyciela firmy Kabanosik. Klika zdań na temat historii powstania sklepów, oraz podanie najważniejszych jakości oddających ducha firmy.
Ta sekcja pozwala użytkownikowi zaznajomić się z opisem skrótowym szerokiej oferty jaką może przedstawić firma Kabanosik. Informacja powinna zapewnić również o jakości i świeżości dostarczanych produktów oraz naprowadzić użytkownika do zapoznania się z ofertą.
W tej sekcji znajduje się krótki opis o sklepach, ich historii powstania oraz określenie lokalizacji i jakości usług tak aby użytkownik zachęcony był do zgłębienia informacji na temat sklepów znajdujących się niedaleko.
Ta sekcja zaprasza do odwiedzenia podstrony poświęconej przepisom kulinarnym które wykorzystują produkty zawarte w ofercie firmy kabanosik. Przyszłościowo mogą to być przepisy tworzone przez Meat Lab wraz ze zdjęciami i filmami.
Firma „Kabanosik” powstała w 1990r jako sklep mięsny. W 1993r obok drugiego sklepu firma rozpoczęła sprzedaż hurtową wędlin mięsa i drobiu. W kolejnych latach następował dalszy rozwój firmy. Obecnie w skład firmy wchodzi: hurtownia, zakład rozbioru mięsa oraz sieć sklepów detalicznych. Wśród odbiorców hurtowych jest szereg prestiżowych restauracji i hoteli krakowskich, sklepów oraz placówek oświatowych, a także szpitali. Firma kładzie duży nacisk na najwyższą jakość oferowanych produktów oraz profesjonalną obsługę wszystkich naszych klientów hurtowych i detalicznych. Systematycznie poszerza się również grono naszych odbiorców i mamy nadzieję, że w niedługim czasie dołączy do nich i Państwa Firma.